E Twinning

E Twinning

19.10.2021 1023

AZI KARAR ÇOĞU ZARAR ADLI ETWINNING PROJEMİZDE BAŞLADI...

 

Okulumuz Aylin DUMANc'ın  okulumuzda yürüteceği  eTwinning projesi olan Türkiye'den 10 okulun katılımıyla yürütülecek olan  eTwinning proje çalışmasına başlamıştır. Projenin ismi " AZI KARAR ÇOĞU ZARAR " olup projede İngilizce öğretmenimizle beraber 6  gönüllü öğrencimiz de yer alacaktır. 

Proje Web 2.0 araçlarını başta olmak üzere teknolojinin sunduğu imkanları öğrenci ve öğretmen iş birliği ile kullanmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin güncel teknolojiyi yakalama, diğer okullardaki akranları ile paylaşımda bulunma ve çalışmalarını dijital ortamda sunma hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme, bunu yaparken de sosyal ortamda bilgisini paylaşabilme imkanına sahip olacaktır.

 

AZI KARAR ÇOĞU ZARAR proje konumuz ile öğrenciler sosyal medya uygulamaları, akıllı telefon ve bilgisayar gibi teknolojik aletlerin kullanımının artması ve amacına yönelik kullanılmamalarının neden olduğu aile ve toplumda oluşan olumsuz durumları belirtmek ve bir nebze de olsa bu sorunlara karşı farkındalık oluşturmak için bu konular hakkında araştırma yapıp , edindikleri bilgileri arkadaşlarına aktarma imkanı bulacaklar. Arkadaşları ile bu problemler hakkında bilgi alış verişinde bulunacaklar.

 

Proje sonunda ise süreç boyunca ortaya konan ürünler sergilenecek, dijital sergi oluşturulacak ve projede yapılan bütün etkinlikler sergilenecektir.

 

Öğrencilerimize ve öğretmenimize proje çalışmasında başarılar diliyoruz...